Gå till innehåll
  • Start
  • / Program
  • / Workshop: Skapa framtidens drömstad med Länstrafiken!

Skapa framtidens drömstad med Länstrafiken!

Första aktiviteten

Illustration Våghustorget, Örebro. Källa: BRT-projektet.

Har du någonsin undrat hur framtidens stad skulle se ut om fler valde att åka buss och tåg istället för bil? Vi bjuder in barn och unga till en färgsprakande workshop där vi tillsammans skapar en hållbar framtid genom konst.

Här kan du måla och rita din drömstad – en stad där kollektivtrafiken spelar huvudrollen. Hur ser staden ut? Hur mår människorna, hur ser framtidens bussar ut? Allt är möjligt!

Din konst kan bli en del av en sommarutställning på Länstrafikens kundcenter vid Örebro resecentrum. Vill du hellre ta med ditt verk hem, går det självklart också bra. Oavsett vad, ser vi fram emot att se din unika vision av framtidens stad!

Kom och var med om en oförglömlig dag fylld av kreativitet, sommarkänsla och inspiration. Vi kan knappt vänta på att få se vad du skapar!

Varmt välkomna!

Datum, tid & plats:

Tisdag 2 juli, kl. 13–15
OpenArts Skaparverkstad, Järntorget, Örebro

Nyfiken på kollektivtrafik? Under workshopen kan du fråga Länstrafikens personal om allt spännande som händer. De berättar gärna mer om de nya busslinjerna i Örebro som startar den 15 december, den nya Citylinjen, och de supermoderna elbussarna som snart rullar i stan och gör resorna snabbare, enklare och bättre för miljön.

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta OpenArt

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se