Gå till innehåll

Tedde Twetman

I en park står ett hus med en grusgång som leder fram till farstun. Hela husets fasad är klätt i skyltar som mäklare ställer ut när de ska sälja ett hus eller en lägenhet.

Foto: Sofie Isaksson

Twetmans lilla hus står i stark kontrast till de fantastiska stora villorna på andra sidan Svartån. Huset är gjort av sådana mäklarskyltar som nästan alla möter så gott som dagligen men som betyder olika saker beroende på vem som ser dem. Många och särskilt yngre har svårt att ha råd med en egen bostad när priserna går upp och budgivningarna skenar i väg. Mäklarskylten blir en ständig påminnelse om något onåbart.

I en park står ett hus med farstu. Huset är klätt i sådana skyltar som mäklare ställer ut när de ska sälja ett hus eller en lägenhet. Bilden visar en närbild på ett stuprör gjort av skyltar.

Foto: Sofie Isaksson

I en park står ett hus med farstu. Huset är klätt i sådana skyltar som mäklare ställer ut när de ska sälja ett hus eller en lägenhet. Bilden visar en närbild på ena sidan av huset med några gröna löv i förgrunden som är lite suddiga.

Foto: Sofie Isaksson

I en park står ett hus med farstu. En grusgång leder upp till huset. Huset är klätt i sådana skyltar som mäklare ställer ut när de ska sälja ett hus eller en lägenhet. Bilden visar en närbild på ett stuprör gjort av skyltar. En kvinna går förbi i förgrunden och är lite suddig.

Foto: Sofie Isaksson

Information om konstverket på teckenspråk

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta OpenArt

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se