Gå till innehåll

Konstfack Stockholm

Vi upplever den fysiska skulpturens renässans i vår tid. Konststudenter är mer och mer intresserade av form och material. Vad uttrycker en form, en yta, ett material? Det finns ett ökat intresse för det som inte alltid är lätt att uttrycka i ord.

De som sett Konstfacksstudenterna i april skulle sett en hop rymdvarelser med ansiktsmask och vita overaller stå utomhus och skära med långa varma trådar i stora vita block. Man skulle sett dem kommunicera med blickar, då ansiktsmasken hindrade tydligt tal. De jobbade ute på gården, då och då slingrade sig den förbjudna röken från cellplast in i korridorerna och någon skrek: - stäng dörren!

Men alla har inte valt att jobba med cellplast, studenterna kommer från flera avdelningar på Konstfack. Att vi haft ett lustfyllt arbete, visar resultatet.

Deltagare: Agustin Ortiz Herrera, Alejandro Montero Bravo, Anna Leena Prykäri, August Sörenson, Petter Dahlström Persson, Carola Björk, David Andrén, Dina Is æus-Berlin, Finn Anton, Giulia Cairone, Jakob Rosenberg, Jonas Holmer, Josefin Sjöström, Linn Dahlgren Hansson, Malena Norlin, Maria Westmar, Nina Noreskär, Sanna Laaban, Sofie Rykowski, Tove Dreiman, Åsa Copparstad

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Kontakta OpenArt

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8-16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10-16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se