Gå till innehåll

Inuti

Inomhus i kulturkvarteret hänger massor av ringar längs med väggarna som är klädda i textil i olika blåanyanser som haven. Många av ringarna liknar drömfångare med tyger som faller ner runt den runda ramen.

Foto: Sofie Isaksson

”Som ringar på vattnet” är en textil konstinstallation som med enkla material skapar effekt. När vi samlas kring en tanke kan effekten bli stor och som ringar på vattnet sprider den ut sig och påverkar oss på olika sätt. Ett kreativt samarbete där deltagare har fått skapa sin egen ring på vattnet med rockringar, textilier, band och garn i havets färger. Inutis önskan är att skapa en våg av kreativa rörelser som fortsätter växa och sprida sina ringar även utanför OpenArt.

Längs med räcket på en av kulturhusets trapp vilket är ett modernt hus hänger ringar som är klädda i textil, textilens färger är i blåa toner. Många av ringarna liknar drömfångare med tyger som faller ner runt den runda ramen.

Foto: Sofie Isaksson

I förgrunden hänger ringar som är klädda med textilier i blåa färger. I bakgrunden syns ett rum och människor som går förbi.

Foto: Sofie Isaksson

Inomhus hänger massor av ringar längs med väggarna som är klädda i textil i blåa nyanser. Två personer sitter i en trapp under ringarna.

Foto: Sofie Isaksson

Information om konstverket på teckenspråk

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta OpenArt

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se