Åk F-6: Anmäl din skola till årets Gå & Cykla till skolan-utmaning!

Nu är det dags igen! Anmälan till årets Gå & Cykla till skolan-utmaning som trafikkalendern anordnar varje höst har nu öppnats. Anmälan är öppen ända fram till den 14 oktober. Örebro kommun kommer även i år att dela ut ett lokalt pris till den skola i kommunen som presterar bäst i årets Gå & Cykla till skolan-utmaning.

Vill er skola vara med och tävla om fina priser och bidra till en lugnare trafiksituation vid skolan, bättre hälsa och miljö, tveka inte, gå in på trafikkalenderns hemsida och läs mer om utmaningen och anmäl er skola eller klass redan i dag på www.gaochcykla.se .

Där hittar ni även mer information om tävlings regler samt övrigt informationsmaterial. På Trafikkalenderns hemsida finns även en informationsfilm om Gå & Cykla till skolan.

Det är inte bara Trafikkalenderns priser ni har möjlighet att vinna. Teknik- och serviceförvaltningen delar även ut ett eget pris till den klass inom Örebro kommun som presterar bäst i ”Gå- och cykla till skolan - 2024”.

Alla kan delta oavsett om man har längre till skolan och åker kollektivt, eller bor nära och kan gå eller cykla till skolan. Att minska biltrafiken i skolans närmiljö gör det säkrare och tryggare för elever att vistas där.

Senast uppdaterad:

Publicerad: