Premiär för PÖ television!

Vid efterfrågningar om vilket innehåll som önskas på Pedagog Örebro har många pedagoger angivit föreläsningar och reportage som önskvärt. Vi på Pedagog Örebro har hörsammat detta och lanserar nu därför en egen kanal i etern, PÖ-television.

 

Redan tidigare har man kunna titta på filmklipp och filmade reportage i olika sammanhang på Pedagog Örebro. Vi har bl.a. gjort fyra avsnitt av reportageserien PÖ frågar, där pedagoger och skolledare svarar på tre frågor som rör deras intresseområden, men det har även publicerats andra filmade reportage i anslutning till olika inlägg på sajten.

Men nu är det alltså dags att ta detta med film ett steg längre. Vi vill samla fler filmade reportage och nu även föreläsningar på Pedagog Örebro, så att fler ska få tillgång till det breda utbud av kompetensutveckling som faktiskt erbjuds inom kommunen.

Håll utkik efter PÖ tv-loggan som du hittar i ingressen till detta inlägg. Den visar när ett nytt avsnitt finns tillgängligt på sajten. Du kommer även att hitta filmerna under rubriken PÖ television i menyraden. Först ut är en föreläsning från SPUTNIK i Örebro, om barn och unga i familjer där föräldrar dricker för mycket eller tar andra droger. Föreläsningen kommer att publiceras under nästa vecka. Stay tuned!

Ska du hålla en föreläsning eller ett föredrag som du tror kan vara av intresse för andra pedagoger får du gärna höra av dig och berätta mer, så kanske vi kommer ut till just dig med filmkameran. Kontakta oss på pedagogorebro@orebro.se

 

/Stefan Karlsson, redaktionen Pedagog Örebro

 

Senast uppdaterad:

Publicerad: