Ny webbredaktör för Pedagog Örebro

Nu blir Pedagog Örebro dubbelt så bra. Mikael Kindgren blir från och med 20/8 ny webbredaktör. Här kommer en kort presentation av vår nya medarbetare. 

Mikael Kindgren

Stefan Karlsson har under en lång tid varit ensam webbredaktör för Pedagog Örebro. Nu förstärks teamet med Mikael Kindgren som har bakgrund som lärare och journalist.

"Micke", berätta kort om din bakgrund:

- Senast kommer jag från ett lärarjobb på Skogstorpsskolan i Kumla där jag jobbat som idrott och SO-lärare på en 7-9 skola. Innan det jobbade jag nio år på Kvinnerstagymnasiet med liknande ämnen. Har också en bakgrund som journalist på Örebro-Kuriren.

Varför blev det Pedagog Örebro för din del?

- Det känns som ett jätteroligt och stimulerande jobb där jag både får skriva och ha ett helhetsperspektiv på skolan i Örebro. Jag får ha en fot kvar i skolvärlden och samtidigt få chansen att skriva och göra reportage om den dagliga verksamheten.

Hur vill du att Pedagog Örebro ska utvecklas?

- Det är en fantastiskt sida som Stefan byggt upp och det är viktigt att synliggöra sidan ännu mer för skolpersonal och övriga, så det blir ett effektivt verktyg och hjälpmedel. Jag vill att Pedagog Örebro ska vara en självklar mötesplats för pedagoger och skolledare i Örebro.

/Redaktionen Pedagog Örebro

Senast uppdaterad:

Publicerad: