Gå till innehåll
  • Start
  • / Ny medarbetare på Pedagog Örebro

Ny medarbetare på Pedagog Örebro

Nu är redaktionen på Pedagog Örebro återigen en duo! Jonas Gunnarsson är sedan årsskiftet ny webbredaktör. Här följer en kort presentation av honom.

Bild på Jonas Gunnasson

Mikael Kindgren har sedan 1 november 2018 arbetat som ensam webbredaktör på Pedagog Örebro. Men nu består redaktionen alltså av två personer igen, sedan Jonas Gunnarsson har anslutit till verksamheten. Jonas har bakgrund som lärare och IKT-pedagog.

Jonas, beskriv din bakgrund:

Jag kommer närmast från vuxenutbildningen, där jag arbetade som sfi-lärare och IKT-pedagog på Campus Risbergska. Dessförinnan har jag jobbat som gymnasielärare i svenska och engelska.

Varför blev det Pedagog Örebro för dig?

Jag har tidigare ägnat mig åt webbpublicering i lite mindre skala och det har verkligen gett mersmak. Att nu få möjlighet att verka i ett större sammanhang ska därför bli superkul! Jag lockas även av möjligheten att få vidga mitt eget perspektiv på skolan – att få bredare inblick i den pedagogiska verksamheten i Örebro.

Hur vill du att Pedagog Örebro ska utvecklas?

Jag ser framför mig hur sidan fortsätter vara den naturliga samlingsplatsen för alla Örebros pedagoger. Den ska på ett enkelt och användarvänligt sätt spegla verksamheten och fungera som en sammankopplande länk mellan olika delar. En källa till information, inspiration och kollegialt utbyte, helt enkelt!

/Redaktionen Pedagog Örebro

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Pedagog Örebro

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se